• Boris Kloppenburg

Wat is Daytraden en wat moet je hierover weten? Lees onze review over de Day Trading Masterclass!

Bijgewerkt: mei 3

Wil jij meer weten over Daytraden? Of wil je hiermee starten maar weet je niet waarop je moet letten? Is dit voor iedereen weggelegd, of alleen voor de happy few onder ons met een dikke portemonnaie? Lees onze review over de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer.Ben jij op zoek naar extra inkomen genereren? Heb jij interesse in de aandelenmarkt of Day Trading? Ben jij op zoek naar een hobby naast jouw fulltimebaan of studie? Of zoek je juist iets als vervanging van jouw huidige baan? Misschien is de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer iets voor jou.

"Day Trading is moeilijk omdat er te veel (onjuiste) informatie is te vinden op het internet. Het is mijn missie om Day Trading voor iedereen toegankelijk te maken."

De volgende punten zullen we hieronder behandelen:


 • Wat is Day Trading Masterclass

 • Wie is Kevin Timmer

 • Voor wie is de deze online cursus bedoeld?

 • Het aanbod van Day Trading Masterclass

 • Wat is de prijs van deze Masterclass?

 • Ervaringen en reviews van anderen

 • Conclusie Day Trading Masterclass.


Wat is de Day Trading Masterclass?


Day Trading Masterclass is een online cursus voor iedereen die wil starten met Day Traden op de Amerikaanse markt. Een Daytrader is een daghandelaar, die zijn aandelen of assets gedurende één handelsdag koopt en verkoopt.


Hij of zij opent en sluit dus orders binnen een dag.


De aantrekkingskracht ligt hierbij met name op de snelle resultaten. Je kunt aan het einde van de dag gelijk de balans opmaken en na een succesvolle dag winsten bijschrijven.

Wist je dat Day traders de markt voorzien van een groot deel van haar liquiditeit? Het is een interessante wisselwerking. Hoezeer de daghandelaar de liquiditeit die markt biedt nodig heeft, de markt is in dezelfde mate afhankelijk van day traders.


Wie is Kevin Timmer


Kevin Timmer is sinds 2014 actief in Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Zijn doel was om zijn huidige werk te vervangen voor een nieuwe passie, namelijk het traden van aandelen op de Amerikaanse markt.

Hij ging op internet zoeken naar een manier waarop hij dit het beste kon doen.


Hij trof hierover zoveel (onjuiste) informatie aan, dat hij door de bomen het bos niet meer zag. Door vallen en opstaan lukte het hem om na 2,5 jaar zijn doel te bereiken.


Door deze wirwar aan informatie ontstond een nieuwe missie. Hij wilde Day Trading voor iedereen toegankelijk maken. Dit doet hij door middel van de Day Trading Masterclass.


Voor wie is deze onlinecursus bedoeld?


Als je interesse hebt in Day Trading en je wilt dit graag opstarten naast je gewone baan. Dan is de Day Trading Masterclass een goede optie omdat je handelt op de Amerikaanse beurzen.


Deze beurzen openen om 15:00 uur Nederlandse tijd. Je kunt dit dus prima combineren met ander werk. De meeste cursisten van deze masterclass zijn actief in de avond.

Daytrading brengt zoals elke andere vorm van trading of beleggen, risico's met zich mee brengt. Wees daarvan bewust voordat je daadwerkelijk met daghandel begint.


Belangrijk is dus om allereerst kennis op te doen over de markt en de belangrijkste elementen.


Deze masterclass is een onlinecursus daytraden voor beginners en de ultieme handleiding voor gevorderde daytraders.


Een goede Daytrader beschikt over de volgende competenties: Doorzettingsvermogen, Discipline en Leervermogen!


Als je de keuze maakt om Daytrader te worden dan moet je je voorbereiden op een weg vol mooie en spannende momenten, maar ook een met veel moeilijke tegenslagen. Tegenslagen drukken psychologisch zwaar op elke trader. Om hiermee om te leren gaan heb je doorzettingsvermogen nodig.


Je zult fouten maken en van deze fouten kun je leren. Dit is cruciaal om te slagen als Daytrader. Er is niemand in dit vak met enkel winstgevende trades. De kunst is te leren van verkeerde inschattingen en analyses die je gemaakt hebt bij verliesgevende transacties. Leer je van je fouten, dan leer je uiteindelijk om een betere Daytrader te worden.


Een ander belangrijk punt waarover je moet beschikken is Discipline. Een van de meest gemaakte fouten is dat een trader te lang blijft hangen in een verliesgevende positie. Ze hebben een stille hoop dat deze uiteindelijk nog goed komt. Bepaald vooraf welke verliezen of winsten je per trade en handel daar ook naar.


Het aanbod van Day Trading Masterclass


De Day Trading Masterclass is een online zelfstudie cursus welke op eigen tempo gevolgd kan worden. Daarnaast ontvang je vele extras.


Je krijgt onder andere het volgende:


 • 12-urige videocursus: Het onlinemateriaal bestaat uit een 12-urige videocursus. Je kunt deze op je eigen tempo doornemen. Toegang is levenslang.

 • 1 x per week mentoring groepssessie: Wekelijks vindt er een vraag & antwoord sessie plaats. Deze worden opgenomen en zijn op elk gewenst tijdstip terug te kijken.

 • 1 maand gratis Live day traden: Gedurende de 1 maand kun je elke dag tussen 15:00 en 22:00 gratis meetraden. Kevin deelt zijn scherm en leert jou in de praktijk de fijne kneepjes van het vak.

 • 24/7 Community: In de community komen studenten en traders samen voor het delen van waardevolle informatie en om elkaar te helpen. Van 19:00 tot 22:00 is er support via de community chat.


Tevens ontvang je de volgende bonussen:


 • Pro-scanners: Scanners worden gebruikt om de beste trades te vinden. De scanners die Kevin gebruikt worden met jou gedeeld.

 • Dagelijkse overzichtslijst: dagelijks ontvang je een lijst met aandelen die je in de gaten kunt houden.

 • 4 strategieën: Op basis van eigen kennis en ervaring heeft Kevin een 4-tal strategieën ontwikkelt waarmee hij zijn fulltime inkomen genereerd. Ongeacht hoe de markt zich beweegt.

De hele cursus is ingericht op Parttime trading. Een groot deel van de community heeft een vaste baan of zit op school en wil graag met een paar uur per week toch kunnen Day traden.


Wat is de prijs van deze Masterclass?


Day Trading Masterclass schaf je aan in de vorm van een abonnement. Een eerste termijn voor de cursus en de extra's. Daarna een vast maandelijks bedrag voor het volgen van de live sessies.

 • De eerste termijn bedraagt momenteel € 497,- in plaats van € 997,-.

 • Vervolgtermijnen na de eerste maand kosten € 99,97 per maand.


Er geld een wettelijke garantie van 14 dagen, dus is deze cursus niks voor jou, dan kun je eenvoudig je geld terugvragen door een mail te sturen naar Kevin. Het maandabonnement kan elk gewenst moment stop worden gezet.


Ervaringen en reviews van anderen


Studenten die de masterclass hebben gevolgd zijn enthousiast over de cursus maar ook over de begeleiding. Er is geen negatieve review te vinden over deze masterclass.


Hieronder tref je enkele reviews aan.


Conclusie Day Trading Masterclass

*****


Als je interesse hebt in Day Trading dan is dit een leuke cursus om te volgen. Het is een investering, maar indien je de live sessies volgt samen met Kevin, is het mogelijk om in een betrekking korte tijd je geld terug te verdienen.


De hele cursus is ingericht op Parttime trading. Een groot voordeel voor mensen die een vaste baan hebben of een studie volgen. Een ander bijkomend groot voordeel is het verhandelen van Amerikaanse aandelen. Door het verschil in tijdzone, kun je gemakkelijk een paar uur per week Daytraden in middag- of avonduren.


Indien je interesse hebt in cryptocurrency of Forex dan is deze cursus niet interessant voor jou. De strategieën en werkwijze is afgestemd op de Amerikaanse aandelenmarkt.


Als je beginner bent en je hebt een klein budget dan is het mogelijk om te starten. Voor iedereen zijn of haar budget is een oplossing.


Een goede Daytrader beschikt over Doorzettingsvermogen, Discipline en Leervermogen! Zie jij geen van deze eigenschappen bij jezelf terug, begin dan niet aan deze masterclass. De kans is groot dat jij niet het maximale eruit zult gaan halen.


Kevin Timmer verstrekt dagelijks een lijst met belangrijke aandelen en Excel sheets om het traden gemakkelijker te maken. Dit scheelt veel zelfstudie vooraf.


Er geldt een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Daarnaast toont Kevin flexibiliteit ten aanzien van het volgen van de gratis live trading sessies. Wil je deze later laten starten, dan kun je dit eenvoudig aangeven door Kevin een bericht te sturen. Het maandabonnement kan elk gewenst moment stop worden gezet.


Ben je overtuigd? Ga dan snel naar de kortingspagina via onderstaande link.


4 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

  • Instagram