• Chen Tan

Op zoek naar tips over aankoop van aandelen of opties? De Trading Navigator biedt uitkomst!

Bijgewerkt: feb 28

Wil jij zelf (leren) beleggen in aandelen. Ben jij op zoek naar de juiste begeleiding of tips? Dan biedt de software van Trading Navigator mogelijk de juiste uitkomst voor jou!De markt is continu in beweging. Hoe een aandeel of optie reageert op een veranderende markt hangt van veel factoren af. Dit is moeilijk in kaart te brengen. Beleggen wordt steeds meer door particulieren gedaan en steeds meer mensen zijn hierin geinteresseerd. Echter, de juiste begeleiding ontbreekt vaak.

Hoe handig zou het zijn als je gecoacht werd bij het beleggen van jouw geld. Of dat je tijdig juist geadviseerd wordt.


De methode van de Trading Navigator van Harm van wijk, biedt hierbij dan een nieuwe uitkomst. Je wordt uiteinderlijk een zelfverzekerde belegger. Wij vertellen je hieronder meer over de methode.


Wat moet je precies weten over de Trading Navigator?

De volgende punten zullen wij hieronder behandelen:

 • Wat is de Trading Navigator Methode?

 • Wie is drs. Harm van Wijk?

 • Het aanbod van de Trading Navigator

 • Voor wie is deze software geschikt?

 • Ervaringen en reviews van anderen

 • Conclusie Trading Navigator


Wat is de Trading Navigator methode?


De Trading Navigator is een software speciaal ontwikkeld voor mensen die meer en sneller inzicht willen in de status van aandelen en opties.

De Trading Navigator geeft koop en verkoopsignalen voor je opties en aandelen, net als een TomTom, ‘hier links en daar rechts’.


Bij een stijgende trend zit je in de markt en bij een dalende trend stap je uit.


Hierdoor blijven de risico’s beperkt. Met behulp van deze software is het mogelijk om in maar liefst vijf minuten per week de hele markt te analyseren.


Voordelen van de Trading Navigator zijn:

 • Volg de trend, handel niet tegen de trend

 • Beperking van je risico

 • Spreiding van aandelen

 • Gebruik alleen bewezen succesvolle strategieën

 • Gebruik de wijsheid van anderen.

 • Handel op basis van ratio

 • Weet wanneer opties te sluiten en te openen.

De Trading Navigator kan ingezet worden voor alle aandelen of opties. Of het nou dividend aandelen zijn of grote of kleine aandelen. Maar ook te gebruiken voor indices zoals de Franse CAC40, De Duitse Dax of Amerikaanse Nasdaq.


Wie is drs. Harm van Wijk?


Harm van Wijk is een echte beleggingsexpert. Hij helpt beleggers geld te verdienen op de beurs.


Harm heeft bedrijfseconomie en marketing gestudeerd aan de universiteit in Tilburg.


Na zijn studie is hij aan de slag gegaan als marketingmanager en fondsmanager bij onder meer Fortis, SNS en Binckbank.


Hij is onder andere betrokken geweest bij het opzetten van SNS FundCoach en Binck Bank. En bij het opzetten van de beleggingssite van SNS Bank en DFT.nl van De Financiële Telegraaf. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de introductie van de Turbo’s van ABN Amro.


Sinds 1995 is Harm actief bezig met beleggen, beleggingsproducten en marketing. Hij begon Trading Navigator omdat hij merkte dat particulieren beleggers te weinig geholpen werden.

Ik realiseerde me dat beleggen veel gelijkenis heeft met topsport.

Hij vergelijkt beleggen met topsport en geeft zelf aan dat het verschil met andere topsporters was, dat hij geen coach had. Hierdoor maakte hij fouten en liep in het begin tegen verliezen aan.


Door eigen kennis en ervaring heeft hij een succesvolle methode ontwikkeld; de Trading Navigator. Deze kennis en ervaring wil hij delen met andere particuliere beleggers.


Het aanbod van de Trading Navigator.


Dit is wat je krijgt als je vandaag besluit om te beginnen met Trading Navigator Software:

 • 6 weekse training: Je ontvangt cursus materiaal waarmee je binnen 6 weken stap voor stap leert hoe de Software Trade Navigator te installer, koppelen aan Lynx bank en te gebruiken. Als het ware wordt er een script ingeladen in de trading software die jou aankoop en verkoop signalen geeft.

Naast de basiscursus ontvang je diverse bonussen om kennis op te doen over aandelen en opties.

 • 2 jaar VIP toegang De Slimste Belegger: Het online platform waar beleggers elkaar kunnen bereiken om hun ervaringen te delen. Hier worden veel handige tips en tricks gedeeld.

 • 2 jaar alerts via Telegram: Dit systeem - wat lijkt op Whatsapp - geeft nuttige koopsignalen af of geeft aan welke aandelen interessant zijn om in de gate te houden.

 • Handleiding Geld verdienen met Opties: Dit is een e-book in PDF formaat. Veel tips en tricks over hoe geld te verdienen met opties.

 • ​Geld verdienen met Aandelen: Ongeveer vergelijkbaar met Geld verdienen met Opties, alleen nu gebaseerd op handel in aandelen. Ook dit betreft een e-boek in PDF formaat.

 • Speeders, Sprinters en Turbo’s; Een e-book dat je een introductie en wat meer diepgang geeft in de wereld van Speeders, sprinters en Turbo’

 • MeXeM transactietegoed; Vaak krijg je een gratis tegoed. Via het Lynx ontvang € 500 als gratis tegoed waarmee je an de slag kunt gaan.

 • Gratis toegang tot een 3 daags event voor 2 personen: Tijdens dit evenement krijg je veel informatie over beurshandel en wordt alles nogmaals herhaald. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen of met ervaringsdeskundigen te spreken.

Kortom je ontvangt veel informatie, daarom nogmaals de feiten op een rij:

 • Trading Navigator 1 werkt voor alle aandelen wereldwijd

 • Trading Navigator 2 werkt voor opties op de AEX, maar ook voor de DAX, de S&P500, etc.

 • Je vermogen groeit door tijdig in en uit te stappen

 • Volgens een bewezen model beleggen, op basis van wetenschappelijk onderzoek

 • Heldere handleidingen en online support via een besloten groep en helpdesk

 • 24/7 toegang en op ieder moment te gebruiken

Met de software die je ontvangt kan werkelijk iedereen succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen. Je wordt stap voor stap door het proces geleid om de software te installeren!


Indien je niet tevreden bent met de resultaten dan geldt een 100% niet geld terug garantie, met een bedenktijd van 30 dagen. Hierdoor loop je geen enkel risico.


Ervaringen en reviews van anderen.


Inmiddels heeft Harm meer dan 11.000 particulieren gecoacht op het gebied van beleggen.


We kunnen veel enthousiaste verhalen terug vinden over de deelnemers. Enkele willen we met je delen:


"Hartelijk dank voor de boeiende en leerzame cursus. Jouw kennis en ervaring zijn duidelijk heel groot. Daarnaast heb je er zichtbaar heel veel tijd en moeite gestopt. De Trading Navigator geeft ons extra richting en slagkracht op het speelveld van de beurs. Met dit door jouw ontwikkelde gereedschap beperk je eventuele verliezen en verkoop je “de stijgers” op het juiste moment. De cursus is zeer geschikt voor iedereen die zijn resultaten op de beurs sterk wil verbeteren" mr. R.A. Rispens (Robin), Gorredijk


"Een prima service. Ik maak al jaren gebruik van hun diensten en ben dat ook nog jaren van plan te doen." Paul Mather, Driel


“Eindelijk een partij waarbij ze hun eigen belang niet voorop stellen, maar dat van de klant. Dat vertaalt zich in goede dienstverlening en bereikbaarheid. Dank!”  Ewald Tan, Tilburg


“Ik ben zeer tevreden over jullie goede service! Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.” Will Verschoor, Tilburg


Hieronder tref je nog enkele ervaringsdeskundigen aan het woord.


Conclusie Trading Navigator

*****


Als je op zoek bent naar een manier om je vermogen te vermeerderen. Of om je pensioenreserves te verhogen. Of je kinderen wat moois nalaten. Dan kan de trading navigator uitkomst bieden.


Wees bewust dat beleggen risico’s kent. Je kunt je inleg verliezen. Gebruik geld dat je kunt missen en investeer nooit geleend geld.


Met deze software kan je op een eenvoudige manier, succesvol beleggen en moeiteloos en veilig geld verdienen. Mocht je naar aanschaf toch besluiten dat dit niet echt iets is voor jou, dan kun je kosteloos annuleren. Er geldt een 30 dagen niet goed geld terug garantie!


Deze investering kost geld. De beste investering is natuurlijk een investering in jezelf. Indien je hiervoor open staat kan dit echt een eerste stap zijn naar iets moois!


Ben je overtuigd? Bezoek dan de website via onderstaande link en pak dan nu tijdelijk 70% korting op de Trading Navigator Cursus!98 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

  • Instagram