• Juuls van Erp

Snel buikvet verbranden met de Keto Revolutie? Lees onze review!

Bijgewerkt: feb 23

Overmatig buikvet, trage schildklier, weinig energie, slechte spijsvertering. Herken jij dit? Wil je hier iets aan doen? Mogelijk is de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren dan iets voor jou!Het Keto Dieet is de laatste “hype” in Amerika om af te vallen. Inmiddels heeft het dieet veel mensen hier ook overtuigd. Wat is zo bijzonder aan dit dieet van Mitchel van Duuren? Wij vertellen je hieronder meer.Wat moet je precies weten over De Keto Revolutie?

De volgende punten zullen wij hieronder behandelen:


 • Wat is de Keto Revolutie?

 • Wie is Mitchel van Duuren?

 • Voor wie is het Keto dieet geschikt?

 • Het aanbod van de Keto Revolutie

 • Ervaringen en reviews van anderen

 • Meest voorkomende vragen over het keto dieet

 • De voor- en nadelen van de keto revolutie

 • Conclusie Keto Revolutie


Wat is de Keto Revolutie


De Keto Revolutie is een complete digitale handleiding om vetzucht aan te pakken en hoe je ongezonde suikers kunt laten staan door middel van het Ketogeen dieet.


Het keto of ketogeen dieet is het dieet waarbij jouw spijsvertering vetopslag gaat gebruiken als brandstof in plaats van glucose uit koolhydraten.


Hoe gaat dit in zijn werk. Door de inname van koolhydraten maximaal te beperken (max. 50 gram per dag), gaat het lichaam op zoek naar een andere energiebron. Bij onvoldoende koolhydraten, breekt ons lichaam vet af in ketonen. Deze ketonen vormen de nieuwe energiebron van het lichaam.


Zodra je lichaam ketonen gaat gebruiken zul je vet verliezen. De omvang van de centimeters rondom buik, heupen en bovenbenen gaat hierdoor dramatisch verminderen. Een voordeel van het gebruik van ketonen als energiebron is dat ze 2x langer mee gaan dan energie uit koolhydraten. Je hongergevoel wordt langer onderdrukt. Ketonen zorgen ervoor dat jouw suikerspiegel daalt en dat jouw hormonen in balans komen.


Om het keto dieet te volgen moet je een flinke aanpassing doen in je eetpatroon. Zie onderstaande foto.

De dagelijkse voedingsinname bestaat dus voor 5% uit koolhydraten, 25% uit eiwitten en 75% uit vetten. Met name verzadigde vetten (vette vis, kokosolie, eieren) en enkelvoudig onverzadigde vetten (avocado’s, extra vierge olijfolie) worden aangemoedigd om te eten.


Voor de meeste mensen is dit dieet dan ook een flinke aanpassing in hun eetpatroon. Echter wanneer het dieet strikt wordt gevolgd, kun je rekenen op een flink resultaat.


Wie is Mitchel van Duuren?


Mitchel van Duuren is een bekende persoon in de wereld van voeding en gezondheid.


Hij heeft in het verleden meerdere receptenboeken geschreven. Hij heeft ondermeer het Paleo dieet in Nederland geintroduceerd. Hij is oprichter van Fooy.nl en Paleo.nl.

Mitchel is bekend van tv (RTL4) en hij heeft diverse artikelen geschreven. Onder meer in de Flair, de Linda en de Volkskrant.


Mitchel is de grondlegger van het gezondheidsplatform ‘Elke hap telt’ .


Met zijn platform wilt hij mensen bekend maken met ‘voedsel onafhankelijk’ leven.


Mitchel is gepassioneerd over voeding en gezonde leven. Tevens is hij vader van 3 jonge kinderen.


Voor wie is het Keto dieet geschikt?


Het keto programma is geschikt voor mensen die vet willen verliezen, dus op korte termijn veel gewicht kwijt willen. Als je van vet eten houdt en toch wilt afvallen dan is dit het juiste dieet.


Voor mensen die zich lusteloos voelen kan dit dieet de oplossing zijn. Door het volgen van dit dieet wordt jouw energie torenhoog.


Heb jij het gevoel dat jij je hele leven bezig bent met voeding. Dat voeding het centrale punt is geworden in jouw leven. Start dan nu met dit All-in-one pakket.


Het aanbod van de Keto Revolutie.


De Keto Revolutie pakket is een compleet pakket. Het biedt alles wat je nodig hebt om meer vet te verbranden en een plattere buik te krijgen in slechts 21 dagen! Het pakket bevat de volgende onderdelen.De Keto Revolutie

Met deze snelle startgids kun je gemakkelijk en eenvoudig beginnen met het dieet. Je leert stap-voor-stap hoe de juiste vetverbrandende keto vetten toe te voegen aan je eetschema


Intermittent Fasting Handboek

Intermittent fasting, is een vorm van vasten waarbij je op regelmatige basis slechts tijdens een aantal uur per dag mag eten en de rest van de dag vast, oftewel niets eet. Het boek bestaat uit 64 pagina's leert hoe je zelf hiermee aan de slag kunt gaan.


21 Dagen Keto Revolutie Kookboek

Het kookboek bevat diverse recepten voor ontbijt, lunch en diner. Een ideale hulp bij het volgen van het keto dieet.


Complete maaltijdplanners, voedingslijst en boodschappenlijstjes Een handige maaltijdplanning die je zonder moeite kan volgen. Een handige hulp bij het doen van je boodschappen of naslag of een voedingsmiddel al dan niet op binnen het dieet past.


De Keto Revolutie Videocursus In diverse video's legt Mitchel je uit hoe je het keto dieet kunt gaan volgen. Indien je iemand bent dit liever video's kijkt, dan is dit een mooie aanvulling.


Je kunt de Keto Revolutie geheel vrijblijvend 60 dagen uitproberen. Niet 100% tevreden. Geen probleem, je krijgt gewoon je geld terug.


Ervaringen en reviews van andere deelnemers


Er worden diverse ervaringen gedeeld op de site. Een greep hiervan tref je hieronder aan.Meest voorkomende vragen over het keto dieet.


Is dit weer een nieuwe hype?

Het dieet is zeker geen hype. Wist je dat keto als sinds 1920 veel gezondheidsvoordelen oplevert? In het UMC Utrecht wordt dit dieet bijvoorbeeld gebruikt voor mensen met epilepsie.


Keto is populair. Het is meer een lifestyle verandering dan een dieet.


Is Keto niet hetzelfde als het Atkins dieet?

Nee, zeker niet! Het atkins dieet richt zich op vermindering van koolhydraten. Het keto dieet richt zich op vermindering van koolhydraten maar vermeerdering in vetten.

Door het verhogen van vetten switch jouw lichaam van de verbranding van glucose naar vetten als brandstof. Daarnaast wordt bij de Keto Revolutie ook gelet op de herkomst van voeding die je eet.


Ik heb het druk en heb al zoveel andere diëten in het verleden geprobeerd, gaat me dit dieet wel lukken?

Zeker weten! Mitchel heeft al veel mensen geholpen die van dieet naar dieet springen. Zodra je keto volgt en geconfronteerd wordt met de geweldige resultaten, zul je deze nieuwe lifestyle omarmen. Na een week zul je resultaten merken. Je hebt meer rust, slaapt beter en zult je snel energieker voelen.


Is het eten van zoveel vet niet slecht voor mij? Heeft het geen negatief effect op mijn cholesterol?

Dit is de meest gestelde vraag! Dit is een andere vergissing die veel mensen maken. Dieten met weinig koolhydraten laten zien dat er meer HDL (het goede cholesterol) en minder LDL (het slechte) wordt aangemaakt. Insulineniveau's blijven laag wat ook gunstig is voor diabetes type 2.


Hoe hou ik dit vol? Wat als ik het niet meer trek?

Het programm is geschreven en ontwikkelt met een beginner in gedachte. Alles is makkelijk te lezen en te volgen. Ook krijg je diverse tips om jouw leven makkelijker te maken.

Uiteraard is het menselijk om af en toe even uit de bocht te vliegen. Dat is helemaal prima.


Ik heb vreetbuien. Helpt keto me hiervan af?

Vreetbuien zijn verleden tijd met dit dieet. De combinatie van veel gezonde vetten en het vermijden van suikers helpt je om langer een voldaan gevoel te hebben en zorgt ervoor dat je vaarwel kunt zeggen tegen je vreetbuien.


Hoe blijf ik in ketose als ik uit eten ga?

Het programma bevat een aantal tips en keto "hacks" die er voor zorgen dat je in ketose blijft waar je ook maar heen gaat.


Ik heb interesse in Keto, maar ik heb problemen met mijn gezondheid. Is het veilig?

Overleg altijd met jouw dokter voordat je dit dieet volgt indien je diabetes type 1 hebt, Heb je een nieraandoening of als je zwanger bent of borstvoeding aan het geven bent is ons advies om vooraf een dokter te raadplegen.


Mag ik nooit geen alcohol meer drinken tijdens keto?

Zeker wel! Misschien moet je wellicht wat switchen van het type alcohol wat je drinkt, maar de Keto Revolutie geeft je een lijstje met keto-vriendelijke alcoholische opties, zodat je precies weet wat je kunt nemen (wijn included).


Is de keto Revolutie glutenvrij?

Ja, doordat bijna alle koolhydraten worden vermeden, is dit dieet glutenvrij. Ook wordt de voedingskeuze uit het Paleo dieet gebruikt. Ook dit is 100% glutenvrij eten.


Als ik de Keto Revolutie bestel, hoe krijg ik het dan thuis?

De Keto Revolutie wordt digitaal aan je toegestuurd in PDF vorm. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten ledenomgeving waar je de video’s kunt bekijken.


De voor- en nadelen van de keto revolutie


Wij hebben de voor- en nadelen van het keto dieet en keto revolutie voor je op een rijtje gezet.


De voordelen

 • Compleet pakket: De Keto revolutie is een combinatie van een informatie - en receptenboek. Daarnaast ontvang je diverse extra's. Het pakket biedt alles wat je nodig hebt om te starten met het keto dieet.

 • Risicoloos proberen Je hebt een niet-goed-geld-terug-garantie van 60 dagen. Bevalt het niet of werkt het voor jou niet, dan vraag je gewoon je geld terug.

 • Sneller afvallen: Je leert je lichaam om vetten als brandstof te gebruiken. Hierdoor val je af. Mocht het afvallen na verloop van tijd verminderen, dan geeft Mitchel diverse tips welke het afvallen bevorderen.

 • Lekkere, eenvoudige recepten: De recepten in de Keto Revolutie zijn over het algemeen snel klaar en zijn daarnaast erg lekker.

 • Minder trek: Afvallen zonder honger is feit dankzij dit dieet. Doordat je weinig koolhydraten eet, heb je gedurende dag minder trek.

 • Hulp tegen suiker- en/of voedselverslaving: De Keto Revolutie zorgt ervoor dat je lichaam minder afhankelijk wordt van voeding en specifiek suikers.

De nadelen

 • Grote aanpassing: Met het keto dieet wordt je hele eetpatroon omgegooid. Dit is vooral in het begin erg wennen en vergt enige aanpassing.

 • De keto griep: Wanneer je begint met het dieet kunnen er bijwerkingen optreden. Je lichaam is "verslaafd" aan koolhydraten en moet hiervan afkicken. Deze vorm van vermoeidheid, loom en zwak gevoel wordt ook wel keto griep genoemd

 • Het keto dieet is niet voor iedereen geschikt: Mensen met diabetes type 1, een nieraandoening en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten altijd eerst overleggen met hun huisarts.

 • Digitaal pakket: Alle informatie die je ontvangt is digitaal. Je krijg dus geen boek toegestuurd.


Conclusie Keto Revolutie

*****


Als je moeite hebt om een dieet vol te houden omdat je contant honger hebt. Ben je een echte lekkerbek of ben je op zoek naar een manier om op een snelle manier relatief veel af te vallen? Dan is de Keto Revolutie iets voor jou.


Ben jij een actieve sporter die intensief aan krachttraining en fitness doet, dan is dit dieet mogelijk minder geschikt voor jou. Sporten zonder koolhydraten is namelijk een stuk zwaarder.


Het Ketodieet is een bewezen dieet als het gaat om vet verbranding en gewicht verliezen.


Wil jij Keto Revoluatie gedurende 60 dagen proberen? Bestel het dan via de link hieronder.11 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

  • Instagram