• Chen Tan

Binnen enkele maanden een winstgevende webshop opzetten? Ontdek het in onze Bol Masterclass review!

Bijgewerkt: mrt 26

Wil jij een succesvolle Webshop runnen naast je baan of studie? Lees dan eerst onze review over de Bol Masterclass van Jia Ruan.

Met ca. 1500 zoekopdrachten per maand, kunnen we stellen dat de Bol Masterclass populair is ! Waarom ontdekken steeds meer mensen - jong en oud - deze video training van Jia Ruan? Wij vertellen je hieronder meer.Wat moet je precies weten over de Bol Masterclass?

De volgende punten zullen wij doornemen:

  • Wat is de Bol Masterclass?

  • Wie is Jia Ruan

  • Het aanbod van de Bol Masterclass

  • Ervaringen en reviews van anderen

  • Conclusie Bol Masterclass


Wat is de Bol Masterclass?


De Bol Masterclass is een online video cursus waarin je leert hoe je een winstgevende webshop moet opzetten via bol.com.


Kort gezegd komt het hier op neer. Je leert hoe je een bestseller product koopt en ervoor zorgt dat het naar de bol.com opslag gaat. Iemand besteld het product via bol.com. Bol.com zorgt voor verzending, klachten en retouren. Jij verdiend geld.


Wie is Jia Ruan?


Jia Ruan is de bedenker van de Bol Masterclass.


Tijdens het volgen van zijn HBO opleiding, bezorgde hij pizza's.


Zijn leven bestond uit gamen, festivals bezoeken en fitnessen. Hij zag zichzelf niet als kantoorslaaf, maar wilde in vrijheid, zelfstandig, geld verdienen en genieten van het leven.


Kortom, hij had zijn passie nog niet gevonden.


Zat hierdoor in een spagaat. Enerzijds wilde hij zijn hardwerkende ouders niet teleurstellen, maar anderzijds had hij geen voldoening in zijn leven!
Hij besloot van de ene op andere dag zijn leven rigoureus om te gooien. Ging zich richten op e-commerce. Na hard werken en vele offers is hij nu gekomen waar hij is.

Op 23 jarige leeftijd heeft hij een business gecreëerd waarmee hij heel veel geld verdiend.

Hij werkt wanneer hij wil en waar hij wil. Hij verdient zijn geld met minimale inspanning.


Zijn passie en succes wil hij delen met anderen, zodat ook zij een succesvol leven kunnen opbouwen. Dit doet hij via de Bol Masterclass.


Inmiddels heeft Jia meer dan duizend mensen geholpen bij het opzetten van hun eigen online business. Die naar wat wij lezen ook zeer succesvol zijn.


Naast de Bol Masterclass heeft Jia heeft hij verschillende mindset trainingen en video's gemaakt. Ook heeft hij een nummer 1 Podcast op iTunes gehad en is hij te vinden op Youtube, Instagram en Facebook.


Het aanbod van Bol Masterclass


De online videocursus bestaat uit 9 Modules en 30 lessen. Makkelijk en overal te volgen. Er is geen specifieke vooropleiding of kennis nodig. Duidelijk, goed te volgen. Werkt zeer motiverend.


In 8 weken leer jij hoe je geld kunt verdienen via e-commerce en wat hiervoor nodig is qua inzet, investering, houding en mindset.


De modules bestaan uit verschillende onderdelen. Stapsgewijs leer je om het juiste fundament te bouwen, hoe je een bestseller product kiest om te verkopen, hoe je slim kunt investeren en verkopen, en nog heel veel meer. Je krijgt veel tips, voorbeelden, instructies en actieplannen om gelijk van start te gaan.


De module wordt regelmatig geüpdatet waardoor je op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen op e-commerce gebied.


De cursus kent een afgeschermd gedeelte speciaal voor leden, de Tirbe. Een handige plek om extra informatie te vinden en te delen.


Daarnaast staat Jia Ruan en zijn team dagelijks voor je klaar.


Ervaringen en reviews van andere deelnemers


Er zijn heel veel ervaringen te vinden op Facebook en Instagram over de Bol.com Masterclass van Jia.


Ook op youtube kun je veel succesverhalen nakijken. Een van deze verhalen delen wij hieronder. Deze is van Daantje Goedhart.Conclusie Bol Masterclass

*****


Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wil je geld verdienen met de juiste mindset? Ben je bereidt om je zelf voor 100% in te zetten? Ben je bereidt te investeren in een nieuwe toekomst? Ben jij op zoek naar vrijheid om je passie na te jagen? Dan raden wij deze cursus zeker aan! Dan zit je met de Bol Masterclass op de juiste plaats.


Hoewel de prijs voor de Bol Masterclass behoorlijk hoog is, heb je keuze in twee betalingsmogelijkheden. Een eenmalige betaling of in 5 termijnen.


Hiervoor ontvang je wel een zeer complete cursus, inclusief toegang tot de afgeschermde community en diverse leden webinars.


Ben je nog niet helemaal overtuigd. We kunnen ons dat voorstellen. Daarom kun je geheel kosteloos de cursus 14 dagen GRATIS volgen!


Ga hieronder naar de Gratis Bol Masterclass training te waarde van € 119.4,101 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

    • Instagram