• Maud Havenga

Leer alles wat nodig is om een online marketeer te worden, met de OMB-Masterclass van Kjell Fruytier

Lees hier onze review over de OMB Masterclass van Kjell Fruytier, oprichter van een zeer succesvol en bloeiend Online Marketing Bureau.
De Volgende punten zullen aan bod komen:

 • Wat is een Online Marketing Bureau?

 • Wie is Kjell Fruytier?

 • Voor wie is de OMB Masterclass geschikt?

 • Onderdelen van de OMB Masterclass

 • Kosten

 • Ervaringen

 • Eindoordeel


Wat is een Online Marketing Bureau?


Als online marketing bureau houd jij, zoals de titel al aangeeft, je bezig met het online marketen van bedrijven. Als marketing bureau word je benaderd door bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe marketing strategie. Het is aan jou de taak om een passende marketingstrategie op te zetten voor het bedrijf. Hierbij kijk je onder andere naar de doelen, wensen en verwachtingen van het bedrijf.


Als online marketeer ben je continue bezig om een bedrijf aantrekkelijk te maken voor externen. Dit doe je onder andere door middel van:
Zoekmachine-optimalisatie (SEO)
E-mailmarketing

Adverteren in zoekmachines (SEA)Online Marketing is niet voor iedereen weggelegd. Het is geschikt voor mensen die van uitdagingen houden en veelzijdig werk. Doordat je met verschillende bedrijven werkt en elk bedrijf zijn eigen ideeën heeft, is het werd veelzijdig.


Daarnaast is het van belang dat jij de bedrijven zo aantrekkelijk mogelijk op de kaart zet. Hiervoor moet je een creatief vermogen hebben. Zo kan de vormgeving van een e-mailadvertentie al gauw een enorme impact hebben op het wel of niet kopen van een product door een klant.


Doordat jij als online marketing bureau ervoor moet zorgen dat een bedrijf goed uit de verf komt, heb je een grote verantwoordelijkheid. Indien onjuiste SEO's, SEA's of oninteressante e-mailadvertenties verzonden worden, kan het maar zo zijn dat de omzet van een bedrijf daalt.


Het voordeel aan online marketing is dat het altijd zal blijven bestaan. Het online bestellen van producten gebeurt steeds meer en daarnaast blijven er nieuwe bedrijven op de markt komen, kortom volop werkgelegenheid.


Tot slot is het geld wat je kan verdienen met online marketing ook niet mager. Met een goed online marketing bureau kun je maar liefst meer dan €300 per dag verdienen, ja, je leest het goed, €300,- per dag!


Mocht je inmiddels geïnteresseerd zijn in het opzetten van een eigen online marketing bureau, maar geen ervaring hebben op het gebied van Online Marketing, dan is de OMB Masterclass echt iets voor jou. Wil je na het lezen van deze review meer informatie over de OMB Masterclass, klik dan hier.Wie is Kjell Fruytier?

Kjell Fruytier is een 24-jarige Belgische ondernemer die op 22-jarige leeftijd startte met zijn eigen onderneming op het gebied van online marketing.


Kjell is een echte marketeer met diverse social media skills. Daarnaast bevat hij een brede waaier aan kennis op het gebied van Online Marketing. Hij heeft het unieke vermogen om ondernemers naar een hoger niveau te tillen en hun gaves daar toe te passen waar ze het best tot hun recht komen.


Kjell Fruytier begon in 2018 met online marketen. In 2 jaar tijd heeft hij een enorm netwerk opgebouwd en een ontzettend winstgevend online marketing bureau dat meer dan €10.000 per maand winst genereert.Voor wie is de OMB Masterclass geschikt?


De OMB Masterclass van Kjell Fruytier is niet te vergelijken met andere masterclasses. Als je deze zin leest dan zul je wel denken "tuurlijk, dat zou ik ook zeggen, wat een simpele reclamezin", maar het is echt zo.


Kjell Fruytier heeft tijdens het oprichten van de Masterclass bijna elk programma over adverteren en het starten van een online bedrijf gekocht. Hij deed dit om te zien waarin andere programma's te kort schieten wat betreft het oprichtten van een online marketing bureau.


Wat hem opviel was dat er in vrijwel elk programma uit werd gegaan van deelnemers die al basiskennis hadden op het gebied van online marketing en hoe je een eigen bedrijf start.


Kjell gaat ervan uit dat je nul ervaring hebt. Hierdoor leer je stapsgewijs hoe je een bedrijf opzet. Hiermee heb je niet alleen profijt bij het oprichten van een online marketing bureau, maar ook het oprichten van een eigen bedrijf in een andere tak van sport.


Meer dan 80% van de deelnemers aan de masterclass bestond uit mensen met geen enkele ervaring. Ondanks dit hoge percentage heeft Kjell inmiddels meer dan honderd succesvolle Online Marketeers opgeleid.


Online marketen klinkt misschien moeilijk, maar Kjell heeft het vermogen om alles zo eenvoudig mogelijk uit te leggen dat zelfs mensen die niet de mogelijkheid hebben gehad om een opleiding te genieten, eenvoudig deze cursus kunnen volgen.


Op het moment dat je tijdens de cursus tegen een obstakel aanloopt dan hoef je je daar absoluut geen zorgen over te maken. Kjell houdt wekelijks een groepscoaching. Tijdens deze coaching kunnen vragen gesteld worden. Doordat jij ook vragen van anderen kunt bijwonen, kun jij extra informatie leren doordat Kjell de moeite neemt en alles verheldert.


De OMB Masterclass is geschikt voor volwassenen, studenten, werkenden of niet-werkenden.


Als student/ werkende zijnde vraag je je misschien af of je wel tijd hebt om je eigen marketing bureau op te zetten. Kjell geeft aan dat voor het verkrijgen van een succesvol bureau de dagelijkse werktijd minimaal 60 minuten omvat. Het enige wat je hoeft te doen is dus dagelijks een uurtje overhouden om te werken aan je bedrijf. Mocht je geen uurtje per dag vrij kunnen maken, dan is deze cursus niet geschikt voor jou.


Doordat de kosten van de masterclass relatief hoog zijn in vergelijking met andere masterclasses lijkt het in eerste instantie onverstandig om deze kosten te maken. Maar uit onderzoek is gebleken dat deelnemers die direct alles uitvoeren binnen 2-3 weken hun investering terug verdiende hebben.


Het verdienen van geld ligt volledig in jouw handen en de schuld kan bij niemand anders gezocht worden. Als jij er echt voor wilt gaan, dan kun je in 3 maanden succesvol worden.Onderdelen van de OMB Masterclass

Wanneer je lid wordt van de OMB Masterclass ontvang je gelijk toegang tot 6 modules:


Module 1: Je brein programmeren voor succes.

Hierin wordt o.a. besproken hoe jij financiële vrijheid genereert en hoe je onmiddellijk resultaten behaald.Module 2: De uitgangspunten voor succes.

Hierin lees jij o.a. hoe je de juiste klanten kies en het volledige fundament zodat je gelijk van start kunt gaan met geld verdienen.Module 3: Je eerste klant binnenhalen.

Hierin leer jij o.a. wat de snelste manier is om klanten binnen te halen. Voorwaarden voor de goede samenwerking worden ook besproken.Module 4: Resultaten behalen voor jouw klanten.

In deze module ontvang jij o.a. het extra stappenplan om resultaten te behalen voor jouw klanten. Hierbij staat het aantrekken, vangen en converteren van informatie en klanten centraal.Module 5: In een stroomversnelling naar €10.000/maand.

Hierin wordt o.a. besproken wat het script is om klanten voor je voeten te laten vallen. Daarnaast leer je hoe je een contract op de juiste manier invult.Module 6: Automatiseer jouw bedrijf.

De laatste module gaat o.a. over het automatiseren van jouw bedrijf. Hierin leer je hoe je meerdere klanten beheert en hoe je advertentiecampagnes kunt automatiseren.De OMB Masterclass bevat de volgende onderdelen:

 • De completen OMB Masterclass (€2997)

 • Toegang tot de besloten OMB Masterclass Mastermind groep. Dit is een groep van ambitieuze ondernemers die jou kunnen helpen naar de top. (€1997)

 • Kant en klare website. Je krijgt een professionele website met instructievideo's zodat je binnen een uur jouw eigen website hebt opgezet. (€997)

 • Kant en klare marketing funnels en advertenties (copy & paste) (€997)

 • Het ultieme sales script. Hierin staat het exacte script dat Kjell gebruikt om meeting in te plannen en deals te sluiten. (€497)

 • Dienstverleningscontract. Kjell heeft een contract op laten stellen door een professionele advocaat. Hierdoor ben je altijd juridisch in orde. (€497)

 • De exacte systemen en processen. Door deze processen weet je exact wat je moet doen voor elke klant. Zo vergeet je niets. (€197)

 • BONUS 1: Geautomatiseerd funnelsysteem. (€997)

 • BONUS 2: Van afspraak naar klant. Een methode die ervoor zorgt dat je elke afspraak kunt omzetten in betalende klanten. (€997)

 • BONUS 3: In 30 dagen naar €10.000. Een exact stappenplan. Dagelijkse instructies die ervoor zorgen dat je precies weet wat je moet doen om in 30 dagen €10.000 te verdienen. Dat is 10x je investering! (€997)

De Masterclass wordt online aangeboden en is 24/7 beschikbaar.


Op het moment dat je de gehele masterclass doorlopen hebt en zelfstandig verder gaat met je online marketing bureau, dan ontvang je nog steeds levenslang toegang tot alle bovenstaande producten.Kosten


Mogelijk heb je intussen al uitgerekend wat alle losse onderdelen van de masterclass bij elkaar kosten. Mocht je dit niet gedaan hebben dan volgt hier de totale waarde van de OMB Masterclass: €11.170,-.


Kjell geeft momenteel een enorme korting op de gehele OMB Masterclass, waarbij je nu nog maar eenmalig €997,- hoeft te betalen!
Mocht het niet lukken om dit bedrag in eenmaal af te staan, dan is het ook nog mogelijk om de cursus in termijnen te betalen.


1 Betaling = €997,-*


3 Betalingen = €397,-


5 Betalingen van €250,-


*Door eenmalig te betalen bespaar je €253,-.


Voor de OMB Masterclass geldt een 100% geld-terug garantie. Het trainingsprogramma is bewezen door alle successen die behaald zijn door deelnemers. Zo lang je de instructies volgt kun jij ook succes behalen. Als je kunt aantonen dat je de moeite hebt gedaan om succesvol te worden, zal het geld 100% terugbetaald worden als je niet tevreden bent over de OMB Masterclass binnen 14 dagen na aankoop.Ervaringen


Hieronder volgen enkele ervaringen van mensen die de masterclass van Kjell gevolgd hebben.Conclusie OMB Masterclass

*****


Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, meer geld wilt verdienen, een netwerk wilt opbouwen en bereid bent om elke dag een uurtje vrije tijd in te leveren? Je daarnaast creatief bent en doorzettingsvermogen hebt. Dan is OMB Masterclass van Kjell Fruytier weggelegd voor jou.


De reden dat deze Masterclass geen vijf sterren ontvangt heeft alles te maken met de prijs. Ondanks dat de prijs ontzettend gerechtvaardigd is, maakt dit het moeilijk voor mensen om zich eenvoudig te begeven aan de masterclass.


Hoewel de prijs voor de masterclass behoorlijk hoog is, heb je drie betalingsmogelijkheden (een termijn, drie termijnen of zelfs vijf termijnen). Daarnaast krijg je zeker waar voor je geld door alle onderdelen die naast de masterclass in het pakket inbegrepen zitten.


In de plaats van je bijdrage ontvang je een zeer complete cursus, inclusief toegang tot een community en extra online lesmateriaal.


Ben je nog niet helemaal overtuigd. We kunnen ons dat voorstellen. Wil je meer informatie over de cursus, ervaringen en antwoord op mogelijke vragen, klik dan hier en ga naar de website.


Ben je wel overtuigd. Klik dan hieronder om naar de OMB Masterclass te gaan en meld je aan!

2 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

  • Instagram