• Rahid Wayan

Kun je gitaar leren spelen in 22 lessen? Lees onze review!

Bijgewerkt: feb 23

Gitaar leren spelen. Wie wil dit nu niet? Gezellig met vrienden bij een kampvuur of gewoon gezellig thuis met jouw kinderen? Maar heb je weinig tijd of weet je niet hoe je het beste kunt beginnen? Mogelijk dat de volgende review jou op weg kan helpen.
Wist je dat het meeste singers/songwriters een gitaar gebruiken? Dat de gitaar, naast de piano het meest wordt bespeeld? Dat de gitaar het meest veelzijdige instrument is, welke gebruikt wordt voor verschillende stijlen zoals, rock, blues, metal, country, pop en reggae? Kan Koen Snoek je dit veelzijdige instrument echt in 21 online lessen leren bespelen? Wij gingen op onderzoek uit!Wat moet je precies weten over de cursus "Leer gitaar spelen in 22 lessen" van Koen Snoek.

De volgende punten zullen wij hieronder behandelen:


 • Wat is "Leer gitaar spelen in 22 lessen"

 • Wie is Koen Snoek

 • Voor wie is de cursus bedoeld

 • Het aanbod van de cursus

 • Wat gebeurt er na aanmelding

 • Ervaringen en reviews van anderen

 • Meest voorkomende vragen over de cursus

 • Conclusie Cursus


Wat is "Leer gitaar spelen in 22 lessen"


De cursus "Leer gitaar spelen in 22 lessen" is een online gitaarcursus waarmee je de basisprincipes leert als beginnend gitarist.

Koen Snoek gaat jou op een eenvoudige en inspirerende manier motiveren om deze cursus te volgen.

Lijkt jou het leuk om gezellig met vrienden of familie gitaar te spelen bij een kampvuur? Wil jij voor publiek de show stelen met een gitaar solo. Of gewoon jouw lievelingssongs meespelen op gitaar? Misschien ben je wel op zoek naar een leuke nieuwe hobby ter ontspanning.


Wat de reden ook is, deze cursus leer je alles wat je moet weten om akkoorden te gaan spelen. Je leert de juiste technieken en theorie om lekker gitaar te kunne spelen!


Wie Koen Snoek


Koen Snoek is de bedenker en maker van de cursus "Leer gitaar spelen in 22 lessen".


Koen is geboren en getogen in Volendam, de bakermat van veel Nederlands muziektalent.


Hij heeft de fijne kneepjes van het vak geleerd van niemand minder dan Jaap de Witte en Jaap Kwakman van de 3JS.


Al 27 jaar is zijn grootste passie gitaar spelen. Hij wil niks liever dan deze passie overbrengen aan anderen.


Alles in zijn leven draait om gitaar spelen.


Koen heeft een website, maakt blogs en besteed veel tijd aan het maken van nieuwe content. Hij bereikbaar via e-mail of zijn 06-telefoonnummer.


Wat zeggen anderen over Koen? Koen is een toffe gozer, volgens Hennie Huisman. Volgens de 3JS is hij een serieuze leerling geweest. Cursisten geven aan dat hij een leuke, spontane jongen is die goede begeleiding geeft.


Bij het gitaar leren spelen is een juist start het allerbelangrijkste! Hij spreekt uit ervaring. Zijn eerste ervaring met het gitaar leren spelen was niet de juiste waardoor hij onnodig veel uren heeft besteed aan verkeerde technieken. Dit wil hij voorkomen bij zijn cursisten.


Of je nu ambities hebt om een professionele gitaris te worden of gewoon spelen als hobby? Een goede start is het halve werk!


Voor wie is de cursus bedoeld?


Deze cursus is geschikt voor iedereen, jong en oud die gitaar wil leren spelen.


Indien je iemand bent dit niet op vaste tijdstippen naar een gitaarleraar kan is deze digitale cursus ideaal.


Vindt jij het lastig om noten te leren lezen? Dan is dit geen enkel probleem met deze cursus.


De curus is persoonlijk en geschikt voor ieder niveau. Dus heb je totaal geen kennis van de gitaar of van het spelen op een gitaar dan is dat geen enkel probleem.


Mocht je op zoek zijn naar snel resultaat en dat je enige doelstelling is, dan zit je verkeerd. Gitaar leren spelen is een proces van veel doen, veel oefenen.


Het aanbod van de cursus.


Het basisdeel bestaat uit 22 lessen. Dit is een stap-voor-stap opleidingsplan. Elke les bevat een audio bestand, en een bijlage met alle instructies die je nodig hebt.


Je wordt persoonlijk begeleid door Koen.


Wekelijks ontvang je 1 les, zodat je gemakkelijk focus kunt houden.


De inhoud van de lessen zijn als volgt:


Ik maak je klaar om te rocken


In het eerste hoofdstuk neemt Koen de volgende basisvaardigheden met je door, zoals:

 • Leer de juiste gitaarhouding

 • Leer het stemmen van je gitaar

 • Leer hoe je riffs speelt

 • Leer hoe je gitaarsnaren vervangt


Jij rockt met liedjes


Het volgende deel ga jij zelf aan de slag met de eerste liedjes.

 • Leer de theorie en techniek door het spelen van bekende liedjes in de stijl van Adele, Queen, Kings of Leon, James Blunt etc.

 • Leer het geheim hoe gitaarakkoorden te pakken.


Theorie & Techniek

 • Theorie en technieken die elke gitaris moet kennen

 • Hoe lees je tablatuur

 • Leer de belangrijkste toonladder

 • Leer waar elke fret op de halszit

 • Leer elk Majeur en Mineur akkoord spelen

 • Leer barré akkoorden spelen


Extra’s

Naast de cursus biedt de cursus veel extras.

 • Uitgebreide bijlagen + mp3 audio meespeel bestanden

 • Een stap-voor-stap opleidplan

 • Het jaarlijkse kampvuur event met de cursisten

 • Geheime community voor de cursisten

 • De mogelijkheid om videovragen te stellen

 • Compleet & uitgebreid gitaarakkoordenboek

 • Levenslange toegang tot de cursus

Wat gebeurd er na aanmelding


Na aanschaf van het product ontvang je een e-mail hoe een account aan te maken in de community.


Na het inloggen kom je op de zeer actieve community waar je toegang hebt tot de basiscursus die uit 24 in plaats van 22 lessen bestaat. De website is overzichtelijk opgesteld.


Je krijgt als bonus toegang tot 7 gratis lessen. Deze lessen geven informatie over het kopen van de juiste gitaar tot het spelen van eerste liedjes.


Op de community is er ruimte om vragen te stellen. Reacties zijn snel en kundig en kunnen afkomstig zijn van medecursisten, of Koen Snoek zelf.


De basiscursus kent 24 modules. Elke module kent verschillende video's die helder en duidelijk zijn. Prettig om te volgen. In de video's worden verschillende onderdelen van het gitaarspelen behandeld. Daarnaast zit er bij elke module een pdf bijlage, waarop de belangrijkste lessen zijn samengevat.


Ervaringen en reviews van anderen


Op het internet kom je veel positieve reacties tegen over de “Leer gitaar spelen in 22 lessen” cursus.


Hieronder een kleine greep van deze reacties.Meest voorkomende vragen over de cursus


Ik heb geen gitaar, kan ik dan wel beginnen?

Deze cursus is juist gemaakt voor de beginnende gitarist of de mensen die graag willen leren gitaar spelen, maar nog geen gitaar hebben. Koen helpt jou met de aanschaf van een gitaar! Zo weet je zeker dat je niet op een te dure gitaar of de verkeerde gitaar je lessen start.


Vanaf welke leeftijd kun je het beste starten met deze cursus?

Gitaar leren spelen kent geen leeftijd! Koen Snoek zijn jongste cursist is 7 en zijn oudste is ver in de 70. Het is een fantastische instrument waarin je heel veel emotie en gevoel in kwijt kunt.


Is er een succesgarantie?

Nee, er zijn geen garanties met gitaar leren spelen. Wel is Koen van mening dat iedereen gitaar kan leren spelen, dus ook jij! Wat hij wel garandeer is dat je met deze basiscursus direct online bent en direct een fantastische start in handen hebt. Als je deze cursus goed gebruikt, je gemotiveerd bent en inzet, dan weet ik zeker dat ook jij een fantastische gitarist zult worden!


Ik twijfel tussen 1 op 1 les en deze online cursus. Waar zit het verschil?

Kies vooral de lesmethode die bij jou past! Het is wel belangrijk om gitaarles te nemen, omdat je hierdoor een stabiele basis krijgt. Tevens krijg je alles in de juiste volgorde aangeleverd. Online gitaarles is doorgaans een stuk goedkoper en deze cursus is levenslang beschikbaar. Vergeet daarnaast niet dat Koen altijd in de buurt ben om jou bij te steunen.

Hoeveel tijd kost Gitaar leren spelen voor mij?

Gitaar leren spelen is een proces. Koen vraagt slechts 15 minuten per dag van je. Meer mag, maar forceer niet! Uiteraard zal het voorkomen dat je eens een dag niet kunt, dat heb ik ook, belangrijker is dat je in de flow blijft!


Conclusie Cursus "Leer gitaar spelen in 22 lessen"

*****

gif

De cursus is een aanrader als je van plan bent om gitaar te leren spelen. De video's zijn helder en duidelijk. Koen is een prettige persoon om naar te luisteren. Zijn passie en ervaring zit duidelijk in deze cursus verwerkt.


De cursus heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je zult geen enkel risico door de niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen. Ben je niet tevreden of is de cursus niks voor jouw, dan kun altijd besluiten om binnen deze termijn te stoppen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.


De belangrijkste succesfactor van deze cursus ben je zelf. Wanneer jij over voldoende inzet beschikt, dan is deze cursus een absolute aanrader.


Wil jij vandaag nog beginnen? Pak dan gelijk jouw persoonlijke korting via onderstaande link.


20 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

  • Instagram