• Maud Havenga

Slapeloosheid! Wie kent het niet? Is er een oplossing? Lees onze review!

Bijgewerkt: 25 sep 2019

Ben jij het zat om overdag moe te zijn en 's nachts wakker? Wil jij voor altijd afrekenen met jouw slaapproblemen? Lees dan onze review over de Perfect Slapen in 7 Stappen van William van der Klaauw.Steeds meer mensen ontdekken hoe ze perfect kunnen slapen in 7 stappen! Wat is het geheim van deze methode van William van der Klaauw? Wij vertellen je hieronder meer.


Wat moet je precies weten over Perfect Slapen in 7 stappen?

De volgende punten zullen wij doornemen:

 • Wat is Perfect Slapen in 7 stappen?

 • Wie is William van der Klaauw

 • Het aanbod van Perfect Slapen in 7 stappen

 • Ervaringen en reviews van anderen

 • Conclusie Perfect Slapen in 7 stappen


Wat is Perfect Slapen in 7 stappen?


De 7 stappen methode is een manier om slaapproblemen aan te pakken. Dit boek gaat zorgen voor een goede nachtrust en meer energie.


In het kort komt het erop neer dat je op zoek gaat naar de echte oorzaken van jouw slaapprobleem. Misschien is de oorzaak in slaapangst te vinden. Of je maakt de juiste hormonen niet op tijd aan.


Als je weet wat de oorzaak is, kan hiervoor een passende oplossing worden gevonden. Waardoor het probleem wordt opgelost.


Wie is William van der Klaauw


William van der Klaauw is naast slaapdeskundige en ervaringsdeskundige, de schrijver van Perfect Slapen in 7 Stappen.


William wilde met dit boek voor eens en altijd afrekenen met alle onzinverhalen over slaapproblemen. Deze kosten veel geld en frustraties en leveren niks op.

“Stop vandaag nog met pappen en nathouden”

William is daarnaast bekend van de website Slaapwijzer.nl.


Een website gericht op (vaak verborgen) oorzaken van slaapproblemen.


Met meer dan 80.000 bezoekers per maand kunnen we stellen dat het onderwerp veel mensen bezig houdt.


Het aanbod van Perfect Slapen in 7 Stappen.


Het boek Perfect Slapen in 7 stappen bestaat uit 143 pagina’s. Naast een hardcopy in je brievenbus, ontvang je een link waarmee je een digitale versie van het boek kunt downloaden.

Naast het boek ontvang je allerlei extra’s en een jaar lang gratis ondersteuning.


De methode is in duidelijke en heldere taal geschreven. De adviezen zijn goed onderbouwd.


Naast wetenschappelijke studies heeft William ook gekeken wat het beste werkt in de praktijk.


Wanneer je begint met zijn 7-stappen methode, dan belooft William dat je de volgende resultaten gaat boeken:

 • Je valt sneller in slaap

 • Je wordt uitgerust wakker

 • Je slaapt door ‘s nachts

 • Je hebt (veel) meer energie

 • Je kunt beter presteren

 • Je geniet meer van het leven


Indien de methode niet werkt, dan stort William het volledige aankoopbedrag terug, het boek mag je in dat geval gewoon houden. Deze garantie geldt voor 90 dagen!


Ervaringen en reviews van andere deelnemers


Er worden diverse ervaringen gedeeld op de site. Een greep hiervan tref je hieronder aan.


Tamara zegt: "Ik ben heel blij het boek gelezen te hebben. Er stond precies beschreven hoe ik mijn ‘angst’ ervaart heb. En de technieken heb ik toegepast, super!! Mij heeft t ontzettend geholpen. Dank daarvoor."


Gert zegt: "Na weken slecht geslapen (moeite om in slaap te komen) uw boek aangeschaft. En nu al een paar nachten veel beter geslapen en overdag meer energie. Wat een wereld van verschil!"


Ben zegt: "De “7-stappen methode” heeft mij geholpen om veel beter te kunnen slapen. Ik herkende mezelf meteen al in de eerste paar bladzijdes."


Glenn zegt: “Het is een hele grote verandering dat ik heb doorgemaakt sinds ik dit programma gebruik. Ik slaap sneller, vaster en word uitgerust wakker. De stappen en tips helpen echt en dat vond ik in begin best spannend. Heb namelijk best veel geprobeerd ook pillen en dat mocht allemaal niet baten.”


Conclusie Perfect Slapen in 7 stappen

*****


Herken jij je in een van de volgende situaties?

Ik ben bang dat ik niet in slaap val. Ik heb alles geprobeerd en niks helpt. Ik wil stoppen met de slaappillen of wil niet hieraan beginnen. Ik voel me overdag lusteloos en moe. Ik zou alles willen doen om voor één keer een nacht door te slapen. Dan is de perfect slapen in 7 stappen methode, bij uitstek geschikt voor jou.


Biedt Perfect Slapen in 7 stappen de oplossing voor iedereen? Nee, waarschijnlijk niet! Maar indien jij het boek aanschaft weet je wel binnen 3 maanden of deze methode jou zal helpen. Helpt het niet, dan kan je kosteloos annuleren en krijg je netjes het geld terug. Het boek mag je zelfs houden! Je loopt dus eigenlijk geen risico dat je een kat in de zak koopt.


Wij denken dat de Perfect Slapen in 7 stappen zeker de moeite waard is om te proberen.


Wil jij nu starten met beter slapen? Bestel dan hieronder je exemplaar van Perfect Slapen in 7 stappen, zodat je 50% korting krijgt inclusief gratis verzending!115 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

  • Instagram