• Boris Kloppenburg

Binnen 12 maanden € 7.500 p/m of meer verdienen met Affiliate Marketing? Ontdek het in onze review!

Bijgewerkt: mrt 2

Met 1 a 2 uur werken per dag binnen 12 maanden € 7.500 p/m of meer verdienen met Affiliate Marketing? Lees meer hierover in onze review over de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard.
Steeds meer mensen vinden hun weg naar de Affiliate Marketing Revolutie! Waarom starten zoveel mensen deze videotraining van Jacko Meijaard? Wij vertellen je hieronder meer.


Wat moet je precies weten over de Affiliate Marketing Revolutie?

De volgende punten zullen wij doornemen:

  • Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

  • Wie is Jacko Meijaard

  • Het aanbod van de Affiliate Marketing Revolutie

  • Ervaringen en reviews van anderen

  • Conclusie Affiliate Marketing Revolutie


Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?


De Affiliate Marketing Revolutie is een online video cursus waarin je leert om andermans producten te promoten in ruil voor commissie.


In het kort komt het hier op neer. Je leert welk product je kunt promoten. Je maakt hiervoor een niche website. Leert hoe je een goed artikel hierover schrijft. Iemand besteld het product. Jij verdiend geld.

Wie is Jacko Meijaard?


Jacko Meijaard is de bedenker van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) en de internet succes gids.

Tot zijn 18e jaar had Jacko geen idee wat hij wilde gaan doen. Hij was niet mega slim (zoals hij zelf zegt), leefde van dag tot dag.


"Het leek me vreselijk om voor een baas te werken”

Hij hield van vrijheid en wilde later als hij groot was zelf kunnen bepalen waar en wanneer hij zou werken.


Op een dag gooide hij het roer om en ging zich verdiepen hoe hij geld kon verdienen. Het besloot zich te gaan richten op affiliate marketing.


Na drie maanden verdiende hij zijn eerste paar euro’s. Inmiddels, op 28 jarige leeftijd heeft hij een business gecreëerd waarmee hij meer dan €10.000 p/m verdiend.

"Ik leef momenteel echt 'the life', en dat had niemand gedacht!"

Inmiddels heeft Jacko zijn droom waargemaakt. Hij heeft een succesvol leven opgebouwd. Werkt wanneer hij wil en waar hij wil. Gaat minimaal 5 x per jaar op vakantie. Kan gewoon op een warme maandagmiddag naar het strand. Hij leeft het leven zoals hij dit voorgesteld had toen hij 18 jaar was en verdiend veel geld via het internet.


Het succes dat Jacko heeft bereikt wil hij graag delen met anderen. Inmiddels zijn er meer dan 6000 mensen actief bezig met zijn methode. Een methode die zeer succesvol is.


Het aanbod van AMR


De online videocursus bestaat uit 7 Modules en 47 lessen. Hierin leer je stap-voor-stap hoe jij een succes kunt worden met affiliate marketing. Je leert niet alleen de fijne kneepjes van het vak maar krijgt daarnaast de nodige coaching.


Je leert wat een affiliate netwerk is. Waar je producten kunt vinden die je wilt gaan promoten. Hoe je een domeinnaam kiest en een niche website maakt. Het belang van relevante zoektermen, het toevoegen van je eerste artikel en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om online geld te gaan verdienen.


De cursus is gemakkelijk en eenvoudig online te volgen. Er is geen specifieke vooropleiding of kennis nodig. Indien je echt geld wilt verdienen via het internet, dan biedt deze cursus je alle tools en handvaten om gelijk aan de slag te gaan.


In slechts enkele weken kun jij leren hoe jij geld kunt verdienen via affiliate marketing en wat hiervoor nodig is qua inzet, investering, houding en mindset.


De module wordt regelmatig geüpdatet waardoor je op de hoogte blijft van de belangrijkste ontwikkelingen op e-commerce gebied.


De cursus kent een afgeschermd gedeelte speciaal voor leden. Het forum kent inmiddels meer dan 6000 actieve leden. Het is dé ideale plek om vragen te stellen of beantwoord te krijgen of gewoon om informatie met elkaar te delen.Daarnaast staat Jacko persoonlijk voor je klaar om je bij te staan met alle vragen die je hebt.


Ervaringen en reviews van andere deelnemers


Er zijn heel veel ervaringen te vinden op internet over de AMR en van Jacko Meijaard. Maar geen slechte ervaringen. Dat is een goed teken!


Tijdens ons onderzoek krijgen wij toegang tot het forum. Het valt op dat er veel interacties plaatsvindt tussen de leden. Jacko is daar zelf actief deelgenoot van. Successen groot of klein worden met elkaar gedeeld onder de "succes lounge" Een aantal hiervan willen we hieronder met jou delen:


Naast ervaringen van deelnemers, heeft Jacko diverse podcasts opgenomen. Hieronder delen wij er een met je:


Wil jij weten waarom geld verdienen op internet geen sprookje is? Kijk dan het volgende youtube film van Jacko.


Conclusie Affiliate Marketing Revolutie (AMR)

*****


Geld verdienen kan op veel verschillende manieren. Maar als je op zoek bent naar een nummer 1 verdienmodel, dan zit je hier op de beste plaats.


Basis voorwaarden zijn dat je er helemaal voor moet gaan en dat je bereid bent om te investeren in je toekomst. We hebben het dan over een eenmalige investering van € 47,-.


Kortom, de cursus AMR kan een ideale opstap zijn naar een mooie nieuwe toekomst. Een toekomst waarin je straks nooit meer zorgen om geld hoeft te maken.


Wanneer je de cursus volgt, krijg je tevens toegang tot het afgeschermde forum. En indien dit niet voldoende is, staat Jacko dagelijks voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Heb je toch nog twijfels? Er geldt een 30 dagen niet-goed-geld terug garantie voor dit product. 


Wil jij nu starten met de Affiliate Marketing Revolutie? Klik dan op onderstaande welkomsaanbieding!627 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

    • Instagram