• Rahid Wayan

Eenvoudig en effectief afvallen? Lees hier onze review over het Droog Trainen Protocol

Onlangs ben je vol goede moed begonnen met afvallen, maar de resultaten vallen erg tegen. Dolgraag wil je wat kilo's kwijt, maar telkens als je op de weegschaal staat ben je geen grammetje lichter.Volgens Henry en Rinus, oprichters van Droog Trainen Academie, hebben zij na jaren van ervaring op het gebied van afvallen eindelijk de formule gevonden om effectief af te vallen. Maar is dit echt zo? Dat zoeken wij voor jou uit in deze review!Alles wat je moet weten over het Droog Trainen Protocol (DTP)


De volgende punten zullen wij doornemen:


 • Wat is het Droog Trainen Protocol?

 • Wie zijn Henry en Rinus?

 • Het aanbod van het Droog Trainen Protocol

 • De kosten

 • Ervaringen en reviews van anderen

 • Conclusie Droog Trainen Protocol


Wat is het Droog Trainen Protocol?


Veel mensen die beginnen met afvallen houden zich vast aan ouderwetse afslankregels, zoals bijvoorbeeld heel veel sporten en weinig calorieën eten. Deze afslankregels moet je allemaal vergeten en komen niet aanbod in het DTP.


Het DTP is een programma waarmee je binnen 8-16 weken drastisch je vetpercentage verlaagt, met als gevolg een strakker en mooier gevormd lichaam.


Het programma is opgebouwd uit drie onderdelen:

 • Voeding

 • Beweging

 • Progressie meten en plan bijstellen


Voeding

Op het moment dat je begint met afvallen dan is het belangrijk je te realiseren dan voeding de belangrijkste factor is en meetelt voor 80% van het resultaat.


Het DTP adviseert jou over wat gezonde voeding is en in welke vormen deze aangeboden kunnen worden. Stap voor stap wordt aan jou uitgelegd wat je moet doen om effectief vet te verbranden, wat te doen als het proces stagneert, en hoe je het vet permanent kwijt bent.


Beweging

De overige 20% voor het behalen van een goed resultaat is afhankelijk van de hoeveelheid beweging die je dagelijks krijgt.

In onderdeel 2: Beweging, krijg je advies over welke trainingen (cardio, krachttraining, etc.) geschikt zijn om spiermassa te behouden, en calorieën en vet te verbranden.


Progressie meten en plan bijstellen

De belangrijkste regel om erachter te komen of je daadwerkelijk gewicht verliest is 'meten is weten'. In het derde onderdeel: Progressie meten en plan bijstellen, ontvang jij informatie over hoe je van week tot week objectief data kan verzamelen. Hierdoor heb jij een goed inzicht van de progressie die je boekt.


Daarnaast ontvang je ook ondersteuning in de vorm van tips en aanwijzingen op het moment dat je vetverlies stagneert, ondanks de moeite die je erin stopt.


Dat is nog niet alles...


Naast informatie over bovenstaande onderdelen, ontvang je ook nog eens 3 bonussen.


Bonus 1

Een excel macrocalculator waarmee je gemakkelijk je startwaardes voor jouw voedingsplan kunt berekenen. De macrocalculator berekent exact hoeveel calorieën jij per dag moet ontvangen en in welke verhoudingen je vetten, koolhydraten en proteïne dient te eten.


Daarnaast krijg je met behulp van een gratis app uitleg over hoe je eenvoudig je eigen voedingsschema kunt maken, hoe je voeding kunt tracken en een voedingsplan kan instellen.


Bonus 2

Een trainingsschema voor 2, 3 en 5 dagen sporten in de sportschool. Alles is voor je uitgedacht: oefeningen, tijd, volume, intensiteit, etc. Het enige wat jij hoeft te doen is het volgen van het schema!


Een trainingsschema voor 4 dagen sporten vanuit huis. Dit schema komt overeen met het trainingsschema voor in de sportschool, hierin is namelijk ook alles uitgedacht, alleen volg je dit schema op basis van je lichaamsgewicht. Dit houdt in dat je er niets extra's voor nodig hebt, geen fiets, loopband of ergometer. Doordat je geen extra attributen nodig hebt, kun je de oefeningen overal op elke gewenste plaats uitvoeren.


Extra bonus

Gratis toegang tot de Droog Trainen Academie support groep. In deze groep zitten mannen en vrouwen die evenals jij het DTP volgen. Deelname aan deze groep zorgt ervoor dat je 24/7 al je vragen kan stellen over het DTP, zodat je uiteindelijk sneller je doel behaalt en tips en ervaringen van anderen kunt ontvangen.Wie zijn Henry en Rinus?

Henry en Rinus leerden elkaar kennen in 2010. Beide werkten ze bij de specialistische dienst van de politie. Door hun lange werkdagen en het vroege opstaan besloten ze om zich te verdiepen in een andere tak van sport namelijk "internet marketing". Ze bouwden tientallen websites en werden erg succesvol.


Tijdens hun vriendschap deelde zij een gezamenlijke passie voor sport en fysieke fitheid. Op een dag kwam Henry op het idee om een website te bouwen gericht op voeding en krachttraining, waarbij de nadruk lag op het behalen van een droomlichaam. In 2013 bouwde zij deze website: www.droogtrainenacademie.nl


Na het oprichten van deze website volgden beide heren verschillende opleidingen over hoe je een gezond en sterk lichaam kunt behalen. Daarnaast werden er meer dan 10.000 uren besteed aan het verwerven van kennis over gezonde voedig, sporten en fitness lifestyle. Op basis van al deze kennis hebben zij uiteindelijk het Droog Trainen Protocol geschreven.


Inmiddels hebben Henry en Rinus meer dan honderden mannen en vrouwen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam door middel van het Droog Trainen Protocol.


Het aanbod van het Droog Trainen Protocol


Zoals al eerder benoemd bestaat het Droog Trainen Protocol uit drie onderdelen: informatie over voeding, beweging en progressie. Deze drie onderdelen worden aangeboden in de vorm van een E-book.


Daarnaast ontvang je ook nog eens drie bonussen: een macrocalculator (Excel), trainingsschema's (PDF) en gratis toegang tot de DTA support groep (Online).


De kosten


De kosten voor het ontvangen van het volledige pakket (3 onderdelen + 3 bonussen) zijn nu maar €67,- in plaats van €292,-. Hiermee bespaar je maar liefst €225,-.


Ervaringen en reviews van anderen


Benieuwd naar de ervaringen en resultaten van anderen? Lees en bekijk het hieronder!
Conclusie Droog Trainen Protocol

*****


Het is een investering in de vorm van tijd en geld, maar de resultaten van het Droog Trainen Protocol liegen er niet om. Doe je het goed, dan kun je binnen een week al meer dan 1 kg. aan vet verliezen.


Het Droog Trainen Protocol is voor iedereen die op zoek is naar een andere, nieuwe uitdaging. Een ieder die op zoek is naar meer vrijheid in het afslanken en klaar is met de oude afslankmethodes.


Wel willen we graag een kritische kanttekening zetten bij het volgende. Dit is ook de reden waarom onze review 4 in plaats van 5 sterren krijgt. Het Droog Trainen Protocol is bedoelt voor mensen die graag vet willen verliezen en hiermee een gezonder lichaamsgewicht. Om dit te bereiken bieden Henry en Rinus digitaal uitstekend doordachte materialen aan, maar met alleen deze materialen kom je er niet. Ondanks al deze materialen blijft je eigen motivatie het belangrijkst.


Op het moment dat je het Droog Trainen Protocol volgt met een negatieve instelling, dan is de kans groot dat je niet de resultaten zult zien die je graag wilt zien. Om een goed resultaat te behalen is het belangrijk dat je er volledig achter het volgen van dit protocol staat en je strikt houdt aan de adviezen, ideeën en tips die jou gegeven zullen worden. Pas dan zul je resultaten zien die je graag wilt zien.Kortom, de belangrijkste succesfactor in dit verhaal ben jijzelf! Indien jij bereidt bent om te geloven in het Droog Trainen Protocol dan kun je heel ver komen.

Het Droog Trainen Protocol is praktisch doordat je alle informatie digitaal ontvangt en daarnaast ook logisch in de opbouw doordat je begint met de basisonderdelen.


Ben je overtuigd en wil je gelijk starten? Klik dan op de link hieronder en begin met jouw avontuur naar een gezonder en sterker lichaam.2 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

  • Instagram