• Juuls van Erp

Snel geld verdienen via social media met de Agency Masterclass! Hoe doe je dit?

Bijgewerkt: mrt 26

Ben je gek op social media en wil je daar het liefst je centjes meer verdienen? Lees dan eerst onze review over de Agency Masterclass.
Met meer dan 200 positieve reviews van studenten en volwassenen, kunnen we met zekerheid zeggen dat de Agency Masterclass van Jia Ruan en Mitchell Weijerman een favoriet is. Wil je weten waarom? Wij vertellen hierover meer.Wat moet je precies weten over de Agency Masterclass videocursus?

De volgende punten zullen besproken worden:

  • Wat is de Agency Masterclass?

  • Wie zijn Jia Ruan en Mitchell Weijerman?

  • Ervaringen van anderen.

  • Conclusie Agency Masterclass.


Wat is de Agency Masterclass videocursus


Aan de hand van de Agency Masterclass videocursus kun jij leren hoe je een winstgevende social media marketing business kunt opzetten, zonder enige ervaring of kennis!


De Agency Masterclass bestaat uit 7 modules en 44 lessen. De lessen variëren van 10 minuten tot 90 minuten. Door deze variatie in lestijden kun je altijd een gaatje in je agenda vinden om te werken aan jouw business.

Alle trainingen zijn van tevoren opgenomen en online beschikbaar. Hierdoor kun je als deelnemer alle lessen op je eigen tempo volgen. De lessen kunnen worden gevolgd vanaf je telefoon, tablet, computer of laptop.


Doordat de lessen online beschikbaar zijn, kun je ze ook in het weekend volgen. Dus mocht je doordeweeks studeren en/of werken, dan blijft er altijd tijd in het weekend over om te werken aan je business.


Voor het volgen van de cursus is geen technische kennis of ervaring nodig, alles wat de deelnemers moeten weten wordt namelijk stap-voor-stap uitgelegd in de cursus. Dus weet jij van jezelf dat je een digibeet bent, dan is het niet nodig om je hier druk over te maken.


Tot slot kun je tijdens het opzetten van je business al klanten gaan binnenhalen. Hierdoor kan het maar zo zijn dat jij aan het eind van de cursus het bedrag van de cursus vijfvoudig hebt terugverdiend, is dat geen mooi vooruitzicht?


Wie zijn Jia Ruan en Mitchell Weijerman?


De Agency Masterclass is samengesteld door Jia Ruan en Mitchell Weijerman.

Na het afronden van zijn Havo begon Jia Ruan met zijn eerste jaar bedrijfseconomie op het HBO.


Na een paar maanden realiseerde hij zich dat het niets voor hem was en stopte hij met zijn studie.

Nadat hij enige tegenslagen had moeten verduren eindigde hij gamend op de bank, met twee teleurgestelde ouders.


Op een gegeven moment werd het tijd om het leven op te pakken en kreeg hij een compleet andere mindset. Hij ging ondernemen en kwam via-via bij bol.com terecht.


Jia Ruan is tevens bekend van de Bol Masterclass, een MEGASUCCES! Sindsdien is hij miljonair en niet meer te stoppen.


Al snel realiseerde Jia dat hij een team nodig had om het succes te behalen waarvan hij droomde. Dit was de geboorte van Unstoppable Lifestyle B.V.


CEO van Unstoppable Lifestyle is Mitchell Weijerman.


Na zijn studie aan Harvard is Mitchell gaan werken in Sillicon Valley. Hij had een ultieme droombaan waarin hij een half miljard beheerde.

Hoe hij van deze droombaan uiteindelijk CEO werd van Unstoppable Lifestyle, vertelt hij in de podcast hieronder.


Ervaringen van anderen


Inmiddels zijn meer dan 200 studenten zeer te spreken over de Agency Masterclass.

Een aantal willen we hieronder met jou delen.
Conclusie Agency Masterclass

*****


Hoewel de prijs van de Agency Masterclass aan de hoge kant is, heb je wel twee betalingsmogelijkheden. Zo is er de keuzemogelijkheid om in 3 termijnen te betalen of een eenmalige betaling.


Voor dit bedrag ontvang je een complete cursus, waarin je zelf kan kiezen wanneer het tijd is om een lesje te volgen. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken als het een keer niet goed uitkomt om te werken aan je business!


We willen allemaal meer vrijheid, we willen allemaal een passief inkomen en iets doen wat we leuk vinden.


Als jij altijd al iets hebt willen doen met social media en de droom hebt om een eigen bedrijf te starten, droom dan niet je leven, maar leef je dromen.


Agency Masterclass Kopen? Via de button hieronder ga je naar de kortingspagina.436 keer bekeken

© 2019 by Review Link.nl

    • Instagram